Deel 3

Gecombineerde lees- en spellingstraining

Spellen met specht, deel 3, wordt geleverd in een mooie bedrukte multomap. Alle 359 pagina’s zitten in een map. De eerste 12 pagina’s geven een beschrijving van het gebruik van het programma. Er is een boekenlijst en een schrijfblad voor kinderen. Deze kunnen gekopieerd worden voor de kinderen die werken met Spellen met specht. Net als alle oefeningen, ruim 340 bladzijden. De luistertraining telt 45 pagina’s, de regeltraining behandelt 35 spellingsregels in 33 hoofdstukken. Maar liefst 300 pagina’s, kant en klaar om te gebruiken.

De volgorde van de spellingsregels in het regelboekje zijn in de volgorde van de training weergegeven. De boekenlegger hanteert dezelfde volgorde.

Waaruit bestaat Spellen met specht, deel 3

Spellen met specht, deel 3, wordt geleverd met 5 regelboekjes, 5 klankenkaarten om te knippen en 5 boekenleggers.

Regelboekjes, klankenkaarten en boekenleggers zijn apart te bestellen. Het is heel handig dat kinderen werken met 2 regelboekjes, een regelboekje dat gebruikt kan worden op school en eentje die thuis gebruikt kan worden. De klankenkaartjes worden in het begin van de training veel gebruikt, later maken kinderen meer gebruik van de boekenlegger. De boekenlegger geeft een praktisch overzicht van alle spellingregels die behandeld worden.

Bestellen